Liste von 1319 Charaktereigenschaften

Subreddit voor roleplay in Leeuwarden en omstreken.

Dungeons & Dragons en roleplay community in Leeuwarden en omstreken. Onze gemeenschap groeit gestaag en met deze subreddit willen we iedereen die geïntereseerd is in roleplaying een platform dienen om met elkaar in contact te komen. Er is al een ruime groep en een aantal locaties en vele parties verbonden. Mocht je graag in meer weten of een vraag hebben, voel je uitgenodigd om een post te maken en jezelf voor te stellen.
[link]

Brit Ailen klagde på C-karakter: Endte opp med stryk.

Brit Ailen klagde på C-karakter: Endte opp med stryk. submitted by outcastded to norge [link] [comments]

Hi everyone, it's Y O K O C H O 横丁 again. Happy to announce my first EP got released today on Karakter Records. Have a listen on their Bandcamp page. Live electronics recorded to cassette. This is one of the featured tracks called "140.48" (MGS fanboys will know). Hope you'll enjoy it!

Hi everyone, it's Y O K O C H O 横丁 again. Happy to announce my first EP got released today on Karakter Records. Have a listen on their Bandcamp page. Live electronics recorded to cassette. This is one of the featured tracks called submitted by Gaelian44 to Vaporwave [link] [comments]

Yang kalian suka dari karakter satu ini apa ? . Support Kami dengan Subscribe C… http://bit.ly/2Bg6YKf http://bit.ly/32h4nf3

Yang kalian suka dari karakter satu ini apa ? . Support Kami dengan Subscribe C… https://t.co/oAf83Qyw92pic.twitter.com/SnDP89gWnp
— 24fun (@24funme) October 16, 2019
from Twitter via IFTTT See More 24fun.me
submitted by swtt to 24fun [link] [comments]

Pojok sharing IT: Virtualization/Containerization

Goal saya sebenarnya cuma mau buat test keyboard baru dengan cara buat artikel Ah, ini buat sharing saja, target yang ngebaca ini utamanya fresh graduate yang backgroundnya IT dan lagi ngga ngapa-ngapain, bisa dicoba saja praktekkan apa yang ada di thread ini di laptop masing-masing. Ngga menjamin tulisan ini bakalan fun dan ngga bisa janji saya bantu kalau ada kendala, tapi bebas silakan ditanyakan kalau ada minat ke topik ini.
Apa yang ditulis di sini cocoknya lebih ke manajemen infra suatu perusahaan (bukan bagian pasang2 kabel), tapi bagus untuk diketahui karena ada kemungkinan besar konsep ini bakalan nempel ke kerjaan software engineer lain terutama yang menyentuh backend. Kalau di data engineering perusahaan saya, mengetahui konsep yang ditulis di ini itu juga salah satu yang di-list di onboarding (semacam guideline pengenalan) karyawan baru. Saya perhatikan juga sepertinya banyak fresh graduate nongkrong di /indonesia dengan segala anxietynya. Asumsi saya, at least kalau udah di sini artinya udah punya pengetahuan cara make DoH atau VPN, punya kemampuan komprehensif untuk membaca guideline teknikal dan mengikutinya.
Isi artikel ini akan ditulis dalam Bahasa Indonesia, because creating English guideline about general thing in /indonesia doesn't sound right for me. Dan karena saya sempat lama bekerja di perusahaan logat Jaksel, mohon maaf kalau logat saya campur2 aneh.
Guide ini saat ditulis maunya beginner friendly jadi mungkin pemakaian katanya kurang akurat. Mostly serious, a bit joking here and there. Mohon maaf kalau tidak berkenan.
Di bagian paling bawah post ini saya taruh notes. Kalau ketemu {noteX} scroll ke paling bawah saja.

VM / virtualization, sama contoh kasus

Yang baru kenal biasanya menghubung2kan VM dengan dual-boot. Tapi hal ini cuma relevan kalau kita bicara bagaimana menjalankan dua OS berbeda dalam satu komputer yang sama. Dua konsep tsb benar2 beda btw. Yang sama cuma perasaan gengsi bisa jalanin dua OS berbeda di laptop yang sama + kalau VM, rasa "aduh imut" yang dirasakan ketika melihat OS lain berjalan di dalam satu window kecil non-fullscreen. Ngga salah. Gengsi melakukan ini itu oke dan harus buat pemula.
Definisi formal VM/virtualization udah banyak kalau dicari di Google. Semua definisi kurang lebih sama: ini adalah satu cara untuk pengisolasian aplikasi ("running in a dedicated machine"), cara untuk menjalankan aplikasi yang hanya bisa berjalan mulus di lingkungan tertentu, atau cara membagi pemakaian satu mesin yang mempunyai resource (CPU/mem/disk) yang besar. Virtualization nyentuhnya sampai level hardware, yaitu OS yang ada di VMnya dikecoh bahwa memang ada hardware beneran di VM tsb padahal cuma virtual hardware.
Mainan VM ini dulu saya pake buat jalanin file exe yang saya download dari internet untuk cek itu file iseng apa bukan. Sekarang, VM-VMan ini saya pakai untuk kerjaan, utamanya untuk testing kodingan di platform (OS) berbeda. Selama ini kasusnya cuma Linux vs Windows, belum ketemu Linux vs Linux.
Contoh satu kasus, saya punya library Python yang saya develop untuk dijalankan di Debian-based OS (Debian atau Ubuntu). Kodingannya ngga gitu wah banget, bayangin cuma untuk menyederhanakan pengerjaan data analysis mengambil data database production{note1} baik yang tipenya MySQL, PostgreSQL, MongoDB, kemudian diolah (filter, agregat, dsb) dan disimpan ke Google Sheet. Pengen saya share tentang ini, projectnya lumayan fun jika bicara secara personal.
Install library ini cukup sederhana kalau di Debian/Ubuntu, tinggal "git clone" (ngga dimasukin ke PyPI lah, internal), terus jalanin "pip install -e reposaya" dijamin udah langsung bisa dipake (S&K berlaku: installnya di Python 3.7). Gampang kan? Nah... suatu hari datanglah 3rd party vendor yang mau memakai Python library ini supaya bisa satu tools dengan tim perusahaan kita. Kendalanya, mereka ini pakai Windows. Tim perusahaan kita mau ada guideline install Python library ini di laptop vendor.
Mintalah tim tsb ke saya. Sambil saya mengeluh dalam hati "Alamak, Windows?"... requirement dari tim perusahaan, guideline ini harus ilustratif install apa aja dan menjalankan command apa aja sampe librarynya bisa dipakai.
Saya follow guideline hasil Google search dan saya pakai VirtualBox + Windows 10 ISO di Ubuntu 20. Karena Windows 10 bisa jalan tanpa masukin activation key, ya udah ngga pake activation. Sudah selesai setup OS, install Miniconda (basically Anaconda, tapi lightweight) di dalam VMnya dan wah, library Python internal ini bisa bekerja. Intinya udah jadi guidenya setelah eksplorasi 2 hari penuh.
Untuk pembaca thread ini yang berminat, kalau mau mulai belajar, ambil installer ISO file yang official untuk OS pilihannya. Anda bisa coba Windows atau Ubuntu.
Terus coba install VMWare/VirtualBox. Saya pertama kali mengenal VM-VMan ini pakai VMWare di Windows, tapi sekarang lebih prefer pakai VirtualBox.
Setelah semuanya ready, coba buat VM di VMWare/VirtualBox menggunakan ISO file yang tadi didownload. Kalau di VirtualBox, pengalaman hanya tinggal New, ketik nama VM + set tipenya Windows 10 64-bit, kemudian sisanya default settings saja, terus saat VMnya dinyalakan dia akan keluar prompt minta ISO file. Nah kalau sudah sampai installation, input saja informasi yang diperlukan sama installernya termasuk pembuatan akun. Semua proses ini (untuk install Windows 10 di VM) memerlukan kira-kira 30 menit sampai 1 jam.
Test tadi pakai VirtualBox, tapi bisa juga pakai VMWare Workstation Player yang sama2 gratis.

Hypervisors

Software VMWare, VirtualBox yang dibahas sebelumnya tergolong satu keluarga software yang dinamakan "hypervisor".
Di level enterprise, hypervisor ini lebih luas pemakaiannya dari yang tadi digunakan dari laptop Anda di contoh sebelumnya.
Bayangkan perusahaan punya satu server fisik{note2} yang kekuatannya 8x laptop yang Anda pakai sekarang -- 32 CPU cores, 256 GB RAM {note3}{note4}.
Satu mesin ini umumnya dipakai sharing antar tim satu perusahaan, nah terlalu banyak service di satu node akan repot. Saat situasi heavy load, misal perusahaan ada kegiatan bagi-bagi voucher di aplikasi + buka event gacha karakter populer ke user-usernya (istilahnya "userbase"), dan service-service{note5} di node itu diperkirakan akan kerja keras.
Kalau dari sisi resources, jadinya nanti semua service di satu node itu akan berlomba-lomba siapa yang bisa mengambil 100% resource CPU/memory node tsb lebih dulu.
Kalau dari sisi networking, IP address cuma satu, terpaksa kalau service baru buatan tim lain harus bagi-bagi TCP port yang belum dipakai di node tsb. Berhubung TCP ports ngga punya banyak nomor cantik (1024-65536), bakalan ada beban ingatan buat developer untuk mengingat port mana digunakan service apa.
Banyak Linux distro juga punya keterbatasan yang namanya maximum open file, di mana satu OS harus bisa keep track file-file mana saja yang digunakan process yang sedang berjalan + network socket yang sedang dibuka https://unix.stackexchange.com/questions/36841/why-is-number-of-open-files-limited-in-linux. Menurut pengalaman sering kejadian di satu node seperti ini yang dishare banyak tim, beberapa aplikasi crash karena open file limit contohnya di sini (catatan lagi: di Linux, network socket yang dipakai suatu process untuk komunikasi ke luar nodenya juga akan "open" satu atau lebih "file")
Seandainya satu node tsb dibagi-bagi ke beberapa VM, setiap tim diberikan (di-"assign") VM masing-masing dan service mereka berjalan on top of VM, nah meskipun satu node tsb shared dengan banyak tim tapi service-service yang jalan ngga akan bisa makan lebih banyak dari yang sudah dialokasikan -- karena OS dan aplikasinya dikecoh bahwa "kamu hanya punya resource CPU x cores dan y memory".
Selain VirtualBox (sepertinya cuma dipakai level testing lokal cmiiw), VMWware, ada lagi contoh hypervisor yaitu Proxmox. Proxmox ini, kita install sebagai OSnya di bare metal yang kita tuju -- bisa diinstall on top of existing Debian installation tapi kelihatannya advanced banget dan ribet. Kemudian setelah selesai akan ada UI nya di mana kita bisa membuat VM (kegiatan ini biasa disebut "provision") dengan mengalokasikan resource yang sudah ada (jumlah CPU, memory, dan disk space yang mau dipakai).
Proxmox bisa menggabungkan banyak node baremetal jadi satu cluster, dan jadi lebih terorganisir supaya manajemen VM tinggal dari satu node saja instead of harus login ke node-node yang diinstall Proxmox dan manage VM nya dari sana. Cluster ini juga bisa spawn VM lebih berimbang -- misal VM berikutnya akan dispawn di node yang resourcenya lebih lowong. VM di satu node juga bisa dipindah ke node yang lain dalam satu cluster, dalam situasi di mana node tsb harus dimaintenance (contoh, ditambahkan memory). CMIIW kalau ada yang pakai Proxmox di /indonesia.
Btw, OS tempat hypervisor diinstall biasa disebut "Host OS", sedangkan OS di dalam VM-VM yang dispawn oleh hypervisor dinamakan "Guest OS"

VM snapshots

Satu fitur yang umum dipunyai hypervisor itu adalah snapshot. Biasanya yang di-snapshot ini kondisi disknya pada suatu waktu, namun ada hypervisor yang snapshot state VMnya secara keseluruhan (semua data di disk + data di memory + settingan VM). Snapshot ini bisa dianggap suatu bentuk backup tapi perasaan saya snapshot itu lebih dari cuma backup. Kegunaan snapshot ini kalau saya tidak salah itu saat situasi "eh waduh salah/kedelete/ngga bisa uninstall sesuatu" bisa coba restore kondisi disk VM nya ke situasi sebelumnya menggunakan snapshot, jadi ngga perlu reset dan install OSnya dari awal. Membuat snapshot ini biasanya manual, harus usernya sendiri yang pilih.
Seingat saya beberapa hypervisor kalau melakukan snapshot punya syarat, yaitu disk yang disnapshot harus dalam keadaan ngga dipakai (idle).

Shared directories

Fitur lain yang umum di hypervisor itu untuk men-link direktori di Host OS dengan direktori di Guest OS supaya bisa tukar-tukaran file. Tujuannya fitur ini supaya mempersimpel kerjaan dibandingkan kita harus setup network directory manual di kedua OS atau setup FTP server supaya bisa bertukar file via network.
Kalau di VirtualBox, udah ada menunya Devices > Shared Folders di window yang muncul saat VM dinyalakan.

Containers / containerization

Virtualization dirasa ribet karena pemakaian resource untuk hypervisor ngga sedikit, jadinya jatah resource untuk VM-VM yang menjalankan guest OS berkurang diambil hypervisor supaya dia bisa jalan. Ngga bisa dihindari memang. Untuk boot up VM juga kelamaan sampai bisa dipakai.
Maka berikutnya dikembangkanlah konsep containerization.
Anggapan kasar, "container" ini sama tujuannya dengan VM yaitu untuk membuat environment yang terisolasi untuk aplikasi user yang berjalan di dalamnya supaya aplikasi lain yang berjalan di node yang sama ngga kena impact, dan untuk manage resources yang gede dipecah ke yang kecil-kecil. Tapi dibandingkan dengan VM yang membuat guest OSnya hampir dari nol, containerization ini lebih banyak memakai apa yang sudah ada di Host OS yang sedang berjalan. Kalau pembuatan VM itu anggapannya kerja keras mulai dari initialize hardware (dibikin virtual hardware), initialize kernel di dalam VMnya supaya bisa digunakan. Sedangkan kalau containerization itu ngga mau repot, udah ada hardware interface segala macam di Host OSnya dia main pakai saja instead of buat virtual hardware, udah ada kernel di OSnya ya udah dipakai lagi saja sama dia.
Saya ketemu grafik di sini yang menurut saya membandingkan container vs VM lebih mendetail dibandingkan resource lain di internet.
Nah tapi berhubung container itu beda dengan VM di mana ngga ada yang namanya install2an OS dst, ada keterbatasannya. Oleh karena container bergantung pada kernel, system library, dan lain-lain di hostnya (saya juga belum 100% paham), kalau ada perbedaan hal2 ini di platform lain, maka container ngga bisa jalan di platform lain tsb. Pernyataan ini lebih untuk menjawab pertanyaan: Bisa ngga di Ubuntu jalanin Windows container (bukan Windows VM)? Ngga bisa :( untuk kenapanya, bisa baca secara mendetail di sini: https://stackoverflow.com/questions/42158596/can-windows-containers-be-hosted-on-linux

Membuat container

Platform containerization yang populer pada saat tulisan ini dibuat itu Docker. Ada platform lain, tapi personally saya belum pernah pengalaman pakai selain Docker.
Dalam topik containerization, kita mengenal istilah "image". Secara personal saya lihat ini mirip konsep snapshot di VM (tapi ada perbedaan signifikan, dijelaskan di bagian berikutnya). Salah satu perbedaannya, image ini dapat dibuat dari set instruksi yang didefine pembuat imagenya. Bandingkan dengan snapshot VM yang harus ada guest OS yang jalan dulu baru bisa dibuat.
Container sebenarnya adalah image yang di-run. Kalau image saja, itu yang orang sebut sesuatu yang "abstrak". Belum bisa dipakai langsung.
Untuk Docker, kita punya Docker container dan Docker image. Singkatnya, Docker image itu "snapshot" yang dapat dipakai untuk membuat Docker container, dan Docker image ini juga dapat di-import untuk membuat Docker image yang lain. Ini cara yang paling umum dilakukan oleh pengguna Docker, saya yakin 99.99% orang ya kerjaannya import image yang uda jadi terus buat image baru dari situ.
Umumnya, Docker image didownload dari Docker Hub https://hub.docker.com/
Di sana banyak yang official (dibuat perusahaan besar atau komunitas yang well-known) dan banyak juga yang community. Saya pribadi cuma pakai yang official/well-known. Contohnya image yang udah ada Google Cloud SDK di dalamnya jadi ngga perlu install lagi, tinggal authorize. Contoh lain, Docker image dengan Python yang lightweight dan bisa langsung kita install pip package macam2 di dalamnya, tinggal masukin script Python kita dan jalan.
Docker container itu manifestasi nyata dari Docker image, yang bisa mulai dipakai. Di dalam Docker container bisa kita install atau masukin apa2, dan bisa pakai selayaknya itu VM biasa. Btw untuk pemula, selama bertahun-tahun memakai Docker saya ngga pernah ketemu/jalanin Docker container yang punya desktop yang bisa diklik2. Semua container diakses melalui terminal dan mau ngapa2in ya make terminal.

Membuat image

Docker image dibuat dari set instruksi yang disebut "Dockerfile". Dockerfile itu cuma file teks biasa yang umumnya punya nama literally "Dockerfile", dengan contoh isinya seperti ini...
``` FROM ubuntu:18.04
COPY . /app
RUN make /app
CMD python /app/app.py ```
Contoh Dockerfile yang lain bisa dilihat di official docs sini: https://docs.docker.com/get-started/part2/#sample-dockerfile, di sana dijabarkan setiap steps ngapain.
Di Docker image, setiap step di Dockerfile (kalau di contoh singkat di atas itu ada 4 step) akan membuat "layer" baru di image tsb. Setiap layer di satu image bergantung pada layer sebelumnya yang telah dibuat.
Contoh, di bawah ini adalah isi Dockerfile yang saya buat di mana saya mengcopy file app.csv dari host saya yang besarnya 1 GB, ke dalam image ubuntu:18.04. Kemudian di step berikutnya saya ZIP file tersebut. Ukuran zip filenya menjadi 500 MB. Kemudian file asli di imagenya saya delete.
``` FROM ubuntu:18.04
COPY app.csv /app/app.csv # besarnya 1 GB
RUN zip /app/app.zip /app/app.csv # besar ZIP filenya 500 MB
RUN rm /app/app.csv ```
Image ubuntu:18.04 yang saya pakai besarnya 99 MB. Setelah step keempat, besar image hasil step 4 dibandingkan dengan image awal (ubuntu:18.04) bertambah 1.5 GB menjadi 1.6 GB.
Kalau mengikuti step-step di atas, berlogika harusnya besar image hanya bertambah 500 MB dan bukan 1.5 GB. Penambahan 1.5 GB ini karena konsep layer di Docker. State pada setiap step akan disimpan. State pada step berikutnya hanya akan menyimpan perubahan yang terjadi (di-append, tidak bisa remove) pada state sebelumnya.
Untuk lebih jelasnya seperti ini, pada akhir step paling awal contoh di atas state imagenya berukuran 99 MB.
akhir step 2 (COPY), imagenya berukuran 1.099 GB. Jadi layer step 2 ukurannya 1 GB.
akhir step 3 (RUN zip), imagenya berukuran 1.599 GB. Jadi layer step 3 ukurannya 500 MB.
Nah pada akhir step 4 (RUN rm), imagenya tetap berukuran 1.599 GB. Command "rm" ini meskipun menghapus file, tapi ngga punya efek apa2 ke image size. Layer yang pada step 4 sedang dibuat (yang menjalankan "RUN rm" ini) tidak bisa mempengaruhi layer sebelumnya (hasil step 3) -- karena layer step 4 bergantung pada state layer sebelumnya (step 3).
Kalau image ini dibuat containernya, file yang dihapus oleh command "rm" ini tidak akan ketemu. Itu saja efek step 4 tadi.
Detail alasannya bisa dibaca lebih lanjut di sini: https://stackoverflow.com/questions/29380738/why-the-virtual-size-still-the-same-after-delete-a-file-from-container-with-rm
Resource di internet kalau kita baca2 pasti mention kalau container itu lebih lightweight, lebih kecil ukurannya dibandingkan VM. Tapi menurut pengalaman, kalau Anda belum mahir membuat image container maka ukurannya bisa meledak sampai hitungan GB. Contohnya di atas, kita remove /app/app.csv tapi dalam satu step terpisah. Hasilnya tidak berpengaruh ke ukuran image dan ukurannya tetap besar.
Untuk kasus di atas ada workaroundnya supaya ukuran image besar bisa dihindari, yaitu memakai multi-stage builds:
https://docs.docker.com/develop/develop-images/dockerfile_best-practices/#use-multi-stage-builds https://docs.docker.com/develop/develop-images/multistage-build/#use-multi-stage-builds
Nah, itulah pembahasan konsep "layer" di Docker. Cukup menarik pada saat saya pertama kali mempelajarinya, dan kadang termasuk interview question juga.
  • {note1} Yang belum tau istilah seperti "staging" "preproduction" "production" bisa lihat https://en.wikipedia.org/wiki/Deployment_environment
  • {note2} Sebutannya "bare metal", karena kita benar punya fisik servernya instead of nyewa mesinnya seperti semua Cloud providers - GCP, AWS, dsb. Kalau nyewa cloud provider, kita kan ngga tau kalau munculin VM, mesin fisiknya yang jalanin VM tsb ada di lokasi mana.
  • {note3} Kadang server dipasangin GPU buat keperluan machine learning (ML).
  • {note4} Satu server seperti ini dengar2 berkisar belasan sampai puluhan juta, dan umurnya akan lebih pendek kalau sengaja dibanting atau disiram air kelistrikannya ngga dihandle dengan benar. Btw, menyewa data center di Indo itu salah satu biaya utamanya dihitung dari pemakaian listrik kalau saya tidak salah. Bisa tolong dikoreksi kalau saya salah.
  • {note5} Yang disebut "service" di sini contohnya aplikasi yang didevelop suatu tim di perusahaan tersebut dan sudah dijalankan di node tsb, atau aplikasi open source yang diinstall misalnya Gitlab, Grafana, dsb
submitted by __Blackrobe__ to indonesia [link] [comments]

Een carrièredraad voor studerende mensen die meer informatie willen over bepaalde banen binnen hun (toekomstig) vakgebied en werkende mensen die graag hun ervaringen willen delen of zelf op zoek zijn naar iets anders.

Ik ben op het moment bezig met het afronden van een MA Filosofie en een MA Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden, maar ik heb om heel eerlijk te zijn nog amper een idee wat voor werk ik hierna zou willen doen. Ik heb tijdens mijn studie in kantoren (marketing) gewerkt, waar ik altijd snel ben uitgebrand vanwege het repetitieve karakter ervan en het feit dat ik de hele dag naar een scherm zit te koekeloeren. Ik merk dat een goed salaris voor mij niet echt een motivator is, maar dat ik het een stuk belangrijker vind om mij betrokken te voelen bij wat ik doe. Marketingwerk waarbij het einddoel is om zo veel mogelijk van een bepaald product te verkopen kon ik mijn bed niet voor uitkomen, maar vrijwilligerswerk in de cultuursector vond ik erg leuk om te doen.
Advocatuur of in-house consultancy vallen bij mij eigenlijk sowieso af. Omdat ik onderzoek doen interessant vind vanwege de verdiepingsmogelijkheden ben ik gaan kijken naar werk bij de Onderzoeksafdeling van de Hoge Raad of bij de politie als Recherchekundige. Onderzoek doen aan de uni heb ik voornamelijk horrorverhalen over gehoord, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit. Zijn er mensen die ook een juridische achtergrond hebben die mij misschien van wat suggesties kunnen voorzien?
submitted by NoWasteNoWaste to thenetherlands [link] [comments]

Okul Hayatı (METNİ OKU)

Bu oyunda çoğunluğun seçtiği hayata göre bir karakter yaratacağım. Yarattığım karakter sizin seçimlerinize göre yaşayacak. Her gün 1 anket atacağım.
View Poll
submitted by Jelibon_Zebani to AnketTR [link] [comments]

Zero to Hero – Een avondje online D&D leren en spelen!

Zero to Hero

Een event van Dutch20: een community waar mensen elkaar kunnen vinden om samen D&D te spelen.
Het is soms zo dat mensen van D&D hebben gehoord, maar niet weten hoe het werkt of waar ze moeten beginnen. Daarom hebben we binnen onze Discordserver een groot aantal GMs (spelleiders) bereid gevonden om speciaal voor nieuwelingen een introductiesessie te hosten. Hier leer je al spelend hoe het spel werkt. Er zal elke week een andere GM zijn die een losstaande sessie verzorgt. Zie hier alvast de komende agenda.
Op onze Discordserver en subreddit /DNDNL komen wekelijks aankondigingen met precieze dagen. Na de aankondiging kan je je alleen op de server aanmelden.

Hoe kan je meedoen?

Zorg dat je over het volgende beschikt:
De GMs hebben een aantal karakters beschikbaar staan, dus deze hoef je niet zelf te maken.
Wordt lid van onze Discordserver. Je kan je aanmelden in het kanaal #zero-to-hero-aanmeldingen voor de eerstvolgende sessie. Updates over de eerstvolgende sessie kun je vinden in het kanaal #powered-by-dutch20 en op /DNDNL. Als je een Discord melding wil krijgen voor deze aankondigingen, kun je in het kanaal #role-manager op de [0] klikken.
De voertaal tijdens de sessies is gemengd tussen Nederlands en Engels, afhankelijk van de GM.
Kon je er een keer niet bij zijn, geen zorgen! Elke week kan je je opnieuw inschrijven met compleet nieuwe games en GMs.
Als je interesse hebt in D&D, maar geen introductiesessie nodig hebt, ben je natuurlijk ook welkom op onze Discordserver en subreddit /DNDNL
submitted by Rhazior to thenetherlands [link] [comments]

Er jeg virkelig den eneste?

For at finde ud af om jeg er rablende vanvittig, bliver jeg nød til at stille det her spørgsmål. Og ja, jeg har oprettet en throwaway konto, så min primære konto ikke bliver downvoted til ukendelighed.
Er jeg den eneste der synes at alt det her med krænkelsesexisme/racisme/ligestilling er stukket helt syd? Altså jeg føler jeg bliver nød til at være varsom med hvad jeg siger og hvad jeg gør, på et plan hvor jeg vil sige det næsten er ytringsfriheds-påvirkende. Det her med radikale venstre var ligesom det der fik bægeret til at flyde over eller hvad man skal sige.
Jeg vil normalt ikke kalde mig hverken mandschauvinist/racist/krænker, men jeg begynder sgu snart at spørge mig selv, om jeg er det (baseret på gennemsnitsbefolkningens mening). Så her nogle eksempler på hvad jeg mener er det ene og det andet, og så kan I jo så sige om I er enige, eller jeg er helt galt på den.
Krænkelser: (af den karakter, hvor det helt ærligt påvirker en person så meget, at det skal påvirke andres syn på "krænkeren", fordi ellers kan alt jo være en krænkelse inkl at gå med et svensk flag <- joke):
Det jeg ikke mener er en krænkelse: At røre en på låret At kigge på en persons bagdel i supermarkedet At lave sjofle kommentarer
Det jeg mener er en krænkelse: At decideret stikke hånden ned i bukserne på nogen på en natklub. At rive bukserne ned om anklerne, på personen foran dig i køen. At afpresse folk til at have sex med dig.
Gråzone: At give et klask i bagdelen (Vil sige det kommer meget an på hvor, og om du har snakket med personen etc)
Ligestilling: (Jeg mener ligestilling er ret til at gøre det samme, lige meget dit køn, ikke en lovmæssig tvunget "fordel" til et køn)
Det jeg ikke mener er ligestilling: Kønskvoter Anderledes optagelseskrav til køn (fx de fysiske til politiet)
Det jeg mener er ligestilling: Løn givet ud fra kvalifikationer, og ikke på baggrund af dit køn.
Racisme: (Jeg mener racisme er når du behandler en person anderledes, på baggrund af religion, hudfarve, nationalitet etc)
Det jeg ikke mener er racisme: At citere statistik og videnskabeligeundersøgelser (som fx 'klassikeren' med folk fra visse lande i gennemsnit har lavere IQ end gennemsnittet fra andre lande) Fordomme (Bemærk man sagtens kan tænke noget om nogle, uden at behandle dem anderledes) At kalde en hvis blyantfarve for "hudfarvet". At kalde mørk hudfarve sort, eller på anden vis benævne en persons hudfarve. At have en subjektiv præference for hvad man føler attraktivt hos det modsatte køn (fx ikke at være til asiater)
Det jeg mener er racisme: At udelukke folk fra at deltage i noget pga farve/religion/nationalitet At opdele toiletter i hudfarve. Ikke at ansætte en ellers værdig kandidat til et job pga farve/religion/nationalitet
Gråzone: Bruge "krænkende ord" (som n-ordet og p-ordet). Selvom jeg ikke selv gør dette, da jeg ved folk bliver triste/irriterede over det. Synes jeg ikke det burde være strafbart eller få folk slået ned. Jeg mener at disse folk burde behandles som jeg selv ville behandle dem: Lade være med at være venner med dem, og lade være med at snakke med dem. Straf: Nej, udstødt af venner: Ja. Jeg mener at ytringsfriheden bør være så stærk at personer selv må vælge hvordan de snakker (så længe de ikke truer). At andre folk så synes de er idioteikke vil snakke med dem, bør være det rette.
submitted by burningkonto1911 to Denmark [link] [comments]

Assassin's Creed: Imperium (Ancient Rome). Next Gen AC

Assassin's Creed: Imperium (Ancient Rome). Next Gen AC
City based, 1:1 scale AC. https://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/000/303/896/large/KARAKTER_Ryse_Rome.jpg?1416149349 ERA: 117 AD (Trajan's era, Rome's peak). No level requirements. Just your own skill.
PROLOGUE: The story starts with the invasion and conquest of yet more land for the Empire. In the fight a well respected young legionnaire, Sirius, the main character, is fighting for his life amidst all the chaos and fire. This character, if you want an idea of who he is, is a sort of mix between Bayek and Rust Cohle from TD.
Sirius and the legions. \"The world is dark and brutal. Rome is its light. Rome brings the light\". This is what Sirius believed at first.
Sirius is immediatly distressed by the sight of war and innocent people dying. The Roman generals in the war seem to care little. Sirius is determined to put an end to the war by killing the enemy leader, knowing the army will likely give up, putting an end to the suffering. The theme of suffering is the defining theme of this narrative.
Sirius runs through the ruined city to the place where the enemy leader is. He finds him and kills him and a white confessions scene plays out. He takes a shiny object from him. The enemy asks why the need for such violence and conquest. Sirius seems to have no answer as if he has been dealing with the same questions for a long time (he has).
The enemy also asks if the Ancients came for the object, to which Sirius doesn´t even know what he's talking about. As he orders the enemy to declare desistance, he looks down to the burnt city as the Romans ignore the fact the army is defeated and slaughter most of them.
Sirius finds an eagle burnt but still alive. He carries her out of there. He names her Luna. The eagle would then be your faithful companion. TITLE INTRO PLAYS.
Sirius names Luna after his lost daughter, stillbirth.
ASSASSIN'S CREED IMPERIUM
MODERN DAY FIRST PART
After fading to black, the game cuts to the modern day. A young female, Sara Adler Miller, wearing a hoodie, is looking at a man, who also looks at her and asks her if she's had a rough night, while she looks stunned and concerned. Screen cuts to black again and we see her in a club, with innebriating music playing dulling all other sounds. She is tailing a man
We walk through the disco after the man, slowly, taking in the music. She then manages to sneak into his private room and starts flirting with him. He goes along with it. She suddenly changes topic of conversation and tells him she knows of the morally incorrect things he's done. She describes the corrupt things and tells him he should hire better guards at his house.
She knows he is Abstergo. She has all the info she needs to send him to jail. At first he doesn´t seem to believe her but then he starts to panick and calls security. We get another cutscene in which she efficiently defeats the guards while this plays, and the corrupt man.
Sara fighting the corrupt Abstergo man..
As she is arriving home a man stops her and asks her that initial question. It's William Miles. He tells her if she succeded in taking down the corrupt man. Having received the info that the man was corrupt and worthy of investigation by an anonymous source she immediatly realizes it was that man.
William Miles tells her vigilantism only gets her so far and mentions how he is an Assassin. She is already familiar with them due to having worked with a member of them in the past. Miles tells her her lineage is important and she could do more for the world working with the Assassins.
They go to theur hidden base where Rebecca and Shaun are there. They meet, talk a bit and she enters the Animus.
ACT 1
Sirius would have frequent flashbacks to the initial battle. It would be a constant source of guilt for him
The Legions return to Rome as victors and are received by Trajan, who wants to speak with Sirius knowing the young legionairre is responsible for killing the barbarian leader. The two talk and we get a sense of who Trajan is and more information on who Sirius is. Trajan, the main villain of the game.
But Trajan isn´t a villain in the traditional sense. He is an educated kind man, that has been expanding the empire but providing social welfare and important programs that uplifted the lifes of the citizens. He asks Sirius his opinion of Rome and why he joined the Legions to which Sirius answers that the world is a dark, brutal place and he wanted nothing more than to help those in it.
Rome, as bringer of civilized society, was the instrument in that. But there is doubt in Sirius's voice. He then asks if Sirius recovered anything from the barbarian and Sirius gives him the shiny object, to Trajan's full delight...
The Legions return to Rome
As the act progresses, we do a few normal missions for the empire in Rome, nothing major. We also meet Sirius's friends who ask him how the conquests went. Eventually Sirius breaks and talks about how what he always despised, he ended up working for. Brutality.
We get a flashback to Sirius's childhood and see his family, we play for a little while but the family and the city of Rome is ravaged by the plague. The memory ends with Sirius as a kid crying.
Sirius is now a broken man, not being able to forget the horrors he participated in the wars for conquest. He wonders if the last one, was just a pretext for the obtainment of the object, whatever it is. He decides to try and retain it.
Sirius infiltrates the imperial palace and steals the object. He returns home and by tinkering with it, has a vision of the past. We now play as Bayek in a 30 to 1h mission of his time in Rome. In this segment we get a quick sense of who the Order of the Ancients are, of who the Hidden Ones are and their goals. Bayek is revealed to be Sara's ancestor and of Sirius.
S Y N C H R O N I Z A T I O N C O M P L E T E W O R L D M A P U P D A T E D
Bayek also talks about some hidden temple named the Red Room. Sirius concludes easily that the Roman empire is controlled by this shadowy organization that is the Order and why they invaded the last land. He vows to fight them.
MODERN DAY PART 2
Sara training with a bow. The bleeding effect made her quite proficient with a bow and arrow
We get a little segment in which we explore the Altair II, the boat where the hidden base is located. We get to know more about Sara and why she decided to become a vigilante. She explaines she used to work for Abstergo and quickyl understood how corrupt they were.
Because she shares a distaste for injustice, she decided to fight Abstergo, having started to train parkour and archery (because of the animus). There is however more to her past...We do some parkout training that displays she has a natural skill for it. She also starts to begin a friendship with the rest of the team.
ACT 2
Sirius now is acting a hidden vigilante that investigates the link between the Order and Rome. He seeks the Hidden Ones, having known their location in the bureau through the memory seal. Surpringsily its still there, in the catacombs of Rome.
He explains his predictament and while they don´t trust him immediatly and certainly don´t turn him into to a hidden one just yet, they agree to work together. The city is now in maximum attention because of the stolen object and the roman guards are actively searching the thief.
Meanwhile, Trajan and Sirius get closer and Sirius gains his trust. However, he also starts to look to Trajan as a sort of father.
Simultaneoly, the vigilante dismantling operations in the city is now famous, seen as some sort of Robin Hoodm hunting down the corrupt elites of the city. Trajan comments this with Sirius, not knowing apparently that he is the vigilante but speaking of the actions of the hero as understandable and even worthy, being able to do without bureouracy what he intends to do for the city.
Sirius proceeds his investigation in Rome and finds out Trajan is the leader of the Order of Ancients which disturbs him midly but doesn´t exactly surprises him.
One of the investigations would lead us into the Coliseum. Sirius also had a bit of a contradiction. He loved to kill. To release the anger he had. He realized how problematic this was with his other peaceful ideologies.
He manages to sneak in a meeting of them and listens to them talking about the Red Room and its purpose. He learns the invasion he participated in was nothing but a plan to recover the piece of eden from the barbarians. It wasn´t planned that Sirius was the one to get it. But no one planned Sirius to want to go on a suicide run and go straight to the enemy fort to try and end the war fast.
Apparently a machine devised by the Isu, of which Sirius also learned during Bayek's mission, capable of the predictive elements they always showed to have. Basically, the Red Room is a device started by Isu scientists that understood reality to be a simulation and by studying its code, they could predit the future.
This is how they knew of Desmond and the 2012 flare. But the machine only tells us the probable future, not a certainty.
To have the power to know future possibilites, a man could rule the entire world. This is the promise the Order seeks and why the Hidden Ones want to destroy it.
In the meantime, Sirius gets close with a hidden one assassin and she and him get closer as the game progresses. She displays a needed optimistic light in his life filled with darkness.
We know get a few locked misions outside of Rome, searching for rumors of the Red Room and Siirus finally finds info of it.
In the meantime, we get to know Sirius more. His view on the world is rather important to later parts of the story. He is a man at conflict with man and with nature. There is that dual storm in him. On one hand, Sirius hates the injustices created by Man and the oppression of liberty.
In this, he sides with the Hidden Ones. On the other, Sirius is at conflict with the natural world. He witnessed the effects of the plague in Rome as a child. From then on, any promises of divine justice fell for him.
He despises the brutality of the natural world. Animal eating animal. He intends to help people and animals but even he recognizes suffering is the natural state of mankind and all living being. Everything he does is a drop in the ocean. This is why he became so shocked at what the romans and he did in the prologue.
In that moment, he added suffering to the world, instead of fighting against it. He tried to sooth his ideological storm by joining the legions, fighting for country and all. But he realized what the Hidden Ones preach. Nations and empires come and go, while the people suffer always.
Eventually we find the location of, not the Red Room but another temple containing the key to it. Here Sirius gets a vision of an Isu, much like Desmond at the end of Revelations, and he finds out the other true purpose of the Red Room. To his shock.
The Isu understood reality to be...malleable. And within them, some realized reality to be built on suffering. This drove them to near madness.
The Red Room's predictive capabilites weren´t all it could do. A rogue faction of Isue working in the project devised another function. The Red solution (based on negative utilitarianism). By knowing future probabilities, those Isu saw how the solar flare would attempt to destroy the world, their world. They saw the rise of Assassins and Templars. But above all they saw one common factor.
Suffering. Oppression. They saw how common it was. Yes, the machine doesnt have 100% predictive capabilites but it's near. This realization that suffering is at the root of the Isu and human experience drove them mad and made them dig deeper into the simulation's code.
They believed to have discovered a way to turn off the simulation. To destroy the world in a second. Painless. So that suffering would be eradicated. Whether this function would work or it was just the job of mad scientists was the question now. The scientists never could activate the function before the solar flare. But the temple remined there.
MODERN DAY PART 3
Sara exits the Animus shocked at what she saw and wondering about the implications of it. The rest of the Assassins are shocked as well but Shaun thinks the red room end of the world stuff is just the ramblings of Isu. The team has a conversation on the ethics of extinction and hope.
Eventually, Rebecca tells the team they have a lead on the new Abstergo CEO. Sara volunteers to go on the mission, since Rebecca cant due to being chronically injured after Syndicate, Miles being, well, and old assassin, and Shaun having to be backup in the mission.
Sara goes to Lisbon, where Abstergo has now installed their new HQ. Portugal is the first country created by templars in history and saved them from total extinction in the medieval ages.
Because of the bleeding effect, she'd get very good with a bow and arrow. She could also use that as a non lethal weapon (round arrows) since she had a no kill rule as a vigilante. She and Sirius are two sides of the same coin. Both choosing to fight injustice. But Sarah was much more balanced.
The Abstergo CEO is attending a Woodkid concert. Yeah thats right.
We have an infilration parkour sequence, we get a birds eye view of Lisbon and leap of faith into the theater. As Sara enters it she uses her eagle vision obtained via animus bleeding effect. She detects the CEO as Iron by Woodkid plays as we stalk him
https://preview.redd.it/ulxvfnlvxar51.jpg?width=1000&format=pjpg&auto=webp&s=746ec83b5bfd9138150fa4657c1b2127ba6f1af9
We eavesdrop a conversation between the CEO and a mysterious man. The mysterious man asks him how the project is going on. The CEO tells him things are going smoothly. Sara's opportunity for assassination is null now, even tho she tbh never wnt there with the goal in mind. Killing irl is still something she's wary about.
She returns to the new HQ of the Assassins in Lisbon (which is actually the real HQ of the nizari ismailii, assassin descendants, irl lmao). And we get a new small open world to explore as her. She talks about the conversation she witnessed and Shaun says he will research more on the mysterious man.
Sara and William Miles have a serious argument about whether she should have gone in for the kill. He tells her she can´t be an Assassin without blood on her hands. She tells him she´s not killing anyone. He then tells her he knows of her past. She is visibly upset and surprised. What could he know? Miles tells her he knows about the adoptions.
He knows how his father killed her mother. How she wished she could do something but she couldn´t. How she was powerless. He told her that to be an Assassin is to be powerful. To prevent needless suffering. She looks at him ready to punch him, saying he had no right in researching her past. He tells her it's his job and this is how they discovered her lineage and tracked her down.
He tells her she becoming a vigilante is a sign from the universe, or could be viewed as such, that she was meant to be an assassin. Before she does anything rash, she goes back in the animus.
ACT III
Sirius is now in disarray. He thought the Red Room allowed for its original purpose, like the Order thinks. But now he now wonders if that second rogue function is possible.
As a pessimist, the idea of ending suffering forever, even if by eliminating the world, was tempting. Whether the possibility of the red room's wacky function being true is irrelevant now. It created the seed of doubt for Sirius. What would he do if he were to find it. It completely changed his goal...
Sirius doesn´t tell the Assassins the other so called function, nor does he tell the female assassin, with whom he's been in a relationship now. He keeps investigating by himself the location of the Red Room.
In a way, Sirius was using the assassins as a means to an end. To reduce his guilt and to end the suffering of the world which deeply troubled him.
He then is asked by Trajan for a meeting. They used those meetings for traditional philosophical talks about life that revealed much about the characters. Sirius asks him, hypothetically, what he would do if he could end suffering forever. The two have a conversation about wheteher life is worth living.
These meetings between the Emperor and Sirius are a topic of heavy discussion for the Hidden Ones. Some agree that someone close to the emperor is important to know info about the Order, while others think he should just kill Trajan and be done with it. Sirius justifies it by saying he is held in rgard by Trajan and could extract valuable information.
But in truth, despite Sirius can+t help but love Trajan as a father element.
In a mission when it appears the game is strangly slow down, Sirius is arrested and taken captive by the Roman guards and put in a prison.
MODERN DAY PART 4
The HQ of the Assassins is attacked and they are all taken captive (oh look, mirroring) by the Templars. The Abstergo CEO takes Sara to an isolated room and lockes her to an animus. The templars too are looking for the Red Room, but they too, apparently, only know about the predictive capabilities. Sarah is forced to continue her journey in the animus while the rest of the team is locked up.
ACT IV
Sirius is now a prisioner of...Trajan.
This is a world where nothing is solved, Trajan, claimed Sirius. You may be righteous but you are an emperor.
The emperor enters the prison and talks with Sirius. He tells him he knows he has been the vigilante and he appreciates his work but nonetheless couldn´t help but arrest him. He talks about how despite being the official leader of the Order of the Ancients, his work is sabotaged by the inner council, de facto leaders.
Trajan hopes for a more humane Order while the council is more prone to warring. He had to arrest Sirius when he had proof he was the vigilante. But the conversation doesnt end here.
Trajan also tells him he knows of the Red Room. He too witnessed the memories of Bayek talking about it. But he doesn´t know, too, of the second function.
He begs Sirius to join him, the Order, to change it from within and to unleash the potential of the predictive capabilites of the Red Room. Sirius refuses, of course, and doesn´t tell him the other function.
Trajan is visibily sad that he has no alternative but leaving Sirius in jail. Trajan speaks on how he has uncovered information related to the location of the Red Room and plans to uncover it.
The Hidden Ones rescue Sirius of jail, with particular input from his hidden ones girlfriend. His girlfriend notices something different in him and not just because he was in jail. He confesses to her that he likes to kill because it allows him to unleash the anger he feels toward the world.
An anger he has felt ever since that plague memory. He coulnd´t blame man for that so he blamed the world. There was of course the ideological component of it, the majority of his reasons, but that was also there.
Sirius then tells her about the second function of the Red Room. She refuses to believe it but nonetheless is intrigued. She asks him if he believes it and he is elusive in his answer. She notices something wrong in him but doesnt ask much.
A few more missions later the hidden ones learn where Trajan has gone, with the Order. He must be going for the promise of the Red Room. The hidden ones plan to leave the next day. But Sirius evades them and escapes on his own. But before he does that...Sirius is confronted by his mentor. Sirius confesses the second possible function of the hidden temple and his true intentions are made clear, despite not saying much. His mentor claims his objective is madness and the only possible choice is to destroy the device if it exists. Sirius can´t let that happen and as his mentor is leaving the room to warn the other assassins, Sirius chokes him as he begs forgiveness. He evades
Sirius and the Hidden Ones mentor discuss plans to chase down Trajan. They never had a stable relationship. The mentor knew of the conflict within Sirius and feared what it could bring to the brotherhood.
Sirius tracks Trajan to the city of Selinusto recover the key that gives access to the Red Room. He proceeds to kill him, revelaing the full extent of his devotion to the possibility of ending reality. To the point he'd kill Trajan, who had become family. Trajan is disappointed but hopes Sirius will turn back from his perdition.
Sirius now learns the location of the Red Room is in Olisipo, modern day Lisbon.
Luna flies over Olisipo
He finds it and there it is. A gigantic temple, the likes the franchise never portrayed and all around it lights illuminating to one point. There it was. The device. Sirius finds it. He kills Order of Ancient guards being killed by laser like weapons.
The temple was gigantic and like nothing the franchise had ever seen. As if staring right into God's heavenly palace itself.
He stands at the control room. An isu figure appears to him. A VI. One of the consciousness of the Isu rogue scientists that created the destroy function. It tells him what he needs to press in order to activte it and end reality.
Suddenly, his girlfriend appears. She now fears the function might be true and begs him to step away from the console.
He denies. She points an arrow at him. He looks defeated by her treason but commited.
"This is how they survive. They paint the world full of light and happiness. Then thell the children to propel their values into adulthood. Their light, their values. Their false optimism. But this isnt true. My life proves that isnt true. All there is, at its core, is pain and chaos. The universal laws of our existence are defined by it. The isu who built this knew it. You know it."
She asks him if he hates people. Why would he do something like this? That he's betraying everything the assassins stood for. He tells her he doesn't hate people. He loves them. This is why he's doing this. Because they've been handed a broken world, unfit for their dreams of peace.
She tells him she will stand there with him for a thousand years if need by until he has changed his mind and steps away from the console. He refuses, goes for the button and she shoots him with an arrow. She holds him as he apparently dies. She's crying and apologizing. She tells him she wished he could see the beauty in the world as the assassins and she does.
MODERN DAY PART 5
Sara has tears in her eyes. Sirius's story is emotionally painful.
The templars now know the location of what they wanted. They arent´t interested in finding out if the second function is real of course, they just want the predictive capabilities of the red room.
The new ABSTERGO CEO wants to set a new standard for the order. He has hired the Abstergo employee that Sara took down earlier as his security. He has the order breathing down his neck asking for results. But he wants to be more than a lackey. He looks up to God, who created the heaven, the earth and man. Anything less than that is not worth mentioning. That the machine will allow them to finally have control of time itself.
Sara, still shocked by the events of the animus, tells him that she has been playing by the rules for so much time (she never killed anyone as a vigilante). But clearly in this templar run world, rules matter little.
She tells him she will kill them all. The man exits the room. An employee by Abstergo enters her room with a syringe to kill her but she manages to grab it, escapes and kills the employee, while grabbing her bow and arrow
Sara escaping
What follows is poetic rage.
https://preview.redd.it/u4h8o69ezar51.jpg?width=1000&format=pjpg&auto=webp&s=78442f0492367a970e701c5d8637f13ce373208c
She grabs a bow and arrow and along with the archery skills learned in the animus she just kills every guard that appears in front of her, Green Arrow style and she goes on and saves the rest of the kidnapped team, except Miles who she cant find. At this moment she is willing to let Miles die.
https://preview.redd.it/f198o431tar51.jpg?width=1000&format=pjpg&auto=webp&s=7643994fff3b0bb637cef38d9d6c99045878b0b5
The new Abstergo CEO's security agent appears holding a gun to Miles head amidst the collapsed facility. He tells her to look at what she's done. She never wanted to be a killer and now look at the destruction she's causes.
He tells her she is free to go, but Miles stays with them. He asks her if she's ready to sacrifice her morals to kill him. She looks at Miles. She doubts for a second. She shoots the man in the head.
https://preview.redd.it/nt6nyq1nqar51.jpg?width=1000&format=pjpg&auto=webp&s=c5c760d7d23ec6cbba799b1375f233f748aa05d5
Miles apologizes to her for his previous behaviour and tells her everyone is proud of her. She is still distressed from all the killing but appreciates it. He tells her he will not repeat the mistakes he did with Desmond, with her. That its her freedom to choose her path. To be an assassin is to be free
The team goes back to the Altair II where Miles thanks Sara and apologizes for doubting her. Sara confesses something to him. She killed her father, revenge for him killing her mother and brutalizing both of them for years. The Abstergo escape is not the first time she's killed. Also, working for Abstergo, for Sigma Team, she had to do it.
Miles didn´t know about this and hugs her. Sara says she is ready to fight for a better world and to prevent suffering. Sirius might have taken things over the edge but his lessions were valuable. At the HQ, Rebecca comforts Sara as she cleans the blood from her hands. They're good friends.
Sara becomes an assassin and swears the code. Sara goes back to the animus to find out what happened to Sirius. After, the assassins will go to the Red Room and seal it for good.
https://preview.redd.it/8p1s14uoyar51.jpg?width=1000&format=pjpg&auto=webp&s=b1ecb96f5acaab3e99c8a277958ba378af1a6e86
ENDING
Sirius is standing, looking much older, standing in the cliff of a high mountain with a letter in his hand. He reads it, and its his girlfriend telling him what happened between them could not be surprassed.
They got back together but they could never move on from the fact that while he chose not to activate the machine, Sirius wanted it and his girlfriend denied him the chance. Luna, Sirius's eagle has long passed. Sirius is alone. He feels alone. Did he brought it upon himself? Or is he a victim
Sirius looks to the cliff and the game ends, making us wonder if he jumped or not. And if he did, was it a classic leap of faith, or a suicide attempt.
ROLL CREDITS. A slowed version of Ezio's theme plays.
A post credits scene has a mysterious man talk about how Sara will play an important role in the future as she is related to Eve.
In other games, I'd also like to introduce a new faction, of which Sirius would get a little taste in this game, comprised of ex assassins and templars, united in their goal to find to Red Room and do what Sirius coudln´t. Despite his failure, he'd be seen as their prophet. They'd be also be a modern rival faction to Assassins and Templars, motivated by their extreme utilitarian ideology.
All pics, gifs, videos, music, characters and franchises belong to their respective owners
submitted by GreenArrow194 to assassinscreed [link] [comments]

Sergej Ćetković je jedan od malobrojnih članova podzemnih vampirske crnogorske organizacije.

Sergej Ćetković je jedan od malobrojnih članova podzemnih vampirske crnogorske organizacije.
Prije nego što krenete da se smijete, molim Vas, dozvolite mi da objasnim.
Pored očiglednih vizuelnih znakova kao što su šiljate uši, oštar pogled, hladan pogled i izduženi položaj usta radi sakrivanja krvopijućih očnjaka, postoje dodatni dokazi koji ne mogu biti opovrgnuti.
Počeću od njegove hit balade „Pogledi u tami“, koja nije samo beživotna radio pjesma, već ima potencijalno biografski karakter.
„Gledaš me, kao da se znamo
Stranca dva, eto to smo samo
Pričaj mi, gdje si ti bila dok lile su kiše
Nek ova noć na tebe miriše, zauvijek."
U ovoj strofi, Sergej nas navodi da mislimo da se radi o nekoj ljubavi na prvi pogled, dok zapravo, objašnjava kako izgleda kada pogledom baci žrtvu u trans. Primijetićete da posljednjim stihom, Sergej predviđa da će te noći da joj oduzme život hraneći se.
„Gledam te, hodamo lagano
Osjećaj kao da već dugo mi se znamo
Déja-vu, sve već podsjeća na prošle dane
Ruke u hodu, dodir blag, ti i ja."
Ovaj katren ukazuje da se Sergej i dalje sjeća svojih smrtnih, ljudskih dana, i daje nam uvid u ostatke njegovog ljudskog srca. Daje naznake da možda može da razvije ljudska osjećanja ljubavi ka ženi u pjesmi, ali njegova vampirska, zvjerska strana preovladava.
„A kada odu svi, mi ostaćemo sami
Samo ja i ti, i pogledi u tami
Reci mi da znam, da jutro nije blizu
Da ima vremena, za poljupce u nizu.“
Ako su prve dvije stance sačinjavale ekspoziciju, ovaj refren je očigledno kulminacija.
Njegova maska pada s njegovog blijedog lica, i u samoći otkriva svoje prave namjere. U tami, počinje da pije krv, nazivajući ugriz „poljupcima“. Preispituje da li ima vremena, jer kada svane zora, svjetlost sunca ga može ubiti.
„Gledam te, kroz ovu noć što pada
Stranca dva pod svijetlima smo, dušo, ovog grada
Pričaj mi, gdje si ti bila dok lile su kiše
Nek ovaj grad na tebe miriše, zauvijek.“
U ovoj strofi, koja je slična prvoj, se vidi promjena u drugom stihu – ostavlja se mogućnost da Sergej nije ubio svoju žrtvu – već da je od nje napravio krvnog slugu, isto poput grofa Drakule i Redfilda. Ovo me uvodi u sljedeći zaključak.
Lirski subjekat ove pjesme, id est Sergej, priča o upoznavanju svoje supruge Kristine, koja je s njim dan danas.
Sergej objašnjava svoj vampirski život u još nekim pjesmama:
„Moj svijet“ – kazuje kako je Crna Gora njegova teritorija, takođe ima dokaza da je on glavni vampir u organizaciji Crne Gore;
„Oči nikad ne stare“ – podsjeća slušaoce i druge podređene vampire da je dostigao besmrtnost;
„Pusti probleme“ – hvali se svojom beskrajnom snagom i životom (obični ljudski problemi ga ne dotiču);
„Korov“ – prisjeća se na svoje rane dane nakon rituala povampirčenja kada se osjećao kao da je odbačen od Boga i ljudske vrste.
Naravno, i dalje nam fale neke ključne informacije. Ko ga je uveo u svijet krvopija? Koliko tačno ima godina? Koje još magijske sposobnosti ima? Možda nikada nećemo saznati.
Nadam se da sam Vam na jasan i efektivan način prikazao dokaze za očigledne činjenice, i rado ću saslušati Vaša mišljenja ili dodatne informacije.
https://preview.redd.it/3l5pkgrxl1t51.png?width=1271&format=png&auto=webp&s=7930ed87de99b08e37e62fcbb99f7365ce1fd286
submitted by merxtheturd to montenegro [link] [comments]

Boş yapacağım isterseniz kaydırmaya devam edin...

Riot Games'in anasını kucaklamak lazım. Dünyadaki en kötü oyun firmalarından biri olduğunu düşünüyorum.
Adamlar orijinal içerik üretmiyor, örneğin: LoL-Dota'dan çakma, Valorant-Cs Overwatch karışımı, League of Runterra-Heartstone (başka kart oyunları da var aklıma Heartstone geldiği için yazdım) dövüş oyunu çıkaracaklarmış yine orijinal bir içerik değil Mortal Kombat, Injustice, Street Fighters, Tekken. Başka da oyunları yok zaten.
Neyse, çaldıkları her oyunu basitleştirip piyasaya sürüyorlar ve bu sayede daha geniş kitlelere ulaşıyorlar. Bildiğiniz gibi herkes herkesin annesine küfür ediyor ve bunlar genellikle çocuk yani anlayacağınız üzere epey geniş bir kitleye sahip Riot oyunları. Ayrıca oyunlarını para kazanma odaklı yapıyorlar. Para kazanılacak oyun illa paralı olacak diye bir şey yok. Hatta tam tersi bence, parasız oyunlar daha iyi kazandırıyor. LoL de aynı şekilde. Bir karakter açmanız için çok oynamanız, bağımlı hâle gelmeniz ya da para yatırmanız lazım. Mesela yeni çıkan karakterler çok güçlü oluyor ve her zaman ilk çıktığı hafta boyunca ücretsiz şekilde oynanabiliyor. Bir kaç hafta sonra da karaktere nerf geliyor ve karakter güçsüzleştiriliyor. Peki bundaki amaç ne? İlk hafta ücretsiz oynanabildiği ve karakter çok güçlü olduğu için herkes o karakteri oynuyor ve karakterin çok OP olduğunu görünce onu almak istiyor. Hemen almak isteyenler ise parasını yatırıyor. Bu sadece ufak bir örnekti.
Sonuç olarak Riot hiç içerik üretmeyen, hiç emek vermeyen, kendi kitlesini hiç düşünmeyen (düşünseydi eğer 9 yaşındaki çocuklar milletin annesini ekmek arası yapmazdı, bunun önüne geçilirdi) iğrenç ve kötü bir firmadır. Burdan Riot'u sikeyim. Oh içimi döktüm rahatladım. Neyse... okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi akşamlar!
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN BU ARADA
submitted by m1thrand1r0 to KGBTR [link] [comments]

Türk kızı

merhaba ilgi orospusu türk kızı (bu cümleye kızdıysanız büyük ihtimalle siz de bu sınıftasınız) hayat nasıl gidiyor? serseri çocuklarla gününüzü gün edip sırf ilgi çekmek için "yaa kilo aldım, saçım çok kötü, çok çirkinim" gibi klişe numaralara devam ediyor musunuz? her gün mesaj kutunuza düşen onlarca "selam cnm tanışalım mı?" gibi ilişki başlatmaya yönelik cümleleri okuyup kendinizi parmaklamaya devam mı? hayat size güzel ama kötü bir haberim var, bu çekiciliğinizin bir sonu var. ne yazık ki kadınlığınızın bir son kullanma tarihi var ve bu tarihten sonra cinselliğinizin hiçbir önemi yok. gençliğinizde sürttüğünüz berkecan'ların sizde arzuladığı tek şey seksti çünkü. günün sonunda berkecan evine gidiyor, annesi bütün çamaşırlarını yıkıyor ve yemeğini yapıyordu. yetmiyor odasını temizliyor ve onu koşulsuz seviyordu.
ilgi orospusu türk kızı, cinsel çekim gücünü kaybettiğin 30'lu yaşlarda erkekler seninle neden ilgilensin? gençliğinde festival çadırlarında sikişmekten başka bir şey yapmadın. eşinin karnını doyurmayı bilmezsin, temizliği, karakterli bir ebeveyn olmayı bilmezsin. seni kim neden tercih etsin? şanslıysan gençliğinde peşinde koşturduğun meriçlerden biriyle evlenip bütün masrafları ona kitleyebilir, her gün dışarıdan pizza, lahmacun sipariş edebilirsin ama unutma ki bunun da sonu gelecek. bu yaşlarda feminist ütopyalara dalıp "off yemek pişirmek kadının görevi mi geri kafalılar" diye düşünebilirsin. sakın unutma, biscolata erkekleri mankenlerle evlenir, seninle değil. günün sonunda yine göbekli türk erkeklerine kalırsın ve feminist zırvalar göbekli türk erkeğine işlemez.
submitted by imparatorneron to KGBTR [link] [comments]

Så, hva er sjansene mine? (Førstegangstjeneste).

Hey, en 17 år gammel gutt som har mer lyst å NAVe i 10+ år å være en pest til samfunnet enn å komme meg inn på førstegangstjenesten.
Jeg er jo da bekymret, jeg har allerede tenkt på hva jeg ønsker å jobbe med, og alt jeg ønsker holder seg langt vekk fra alt Forsvaret står for. Ingenting fra førstegangstjenesten vil hjelpe med noe av det jeg ønsker, det vil faktisk ha en negativ effekt med at jeg kommer ærlig talt til å glemme flere ting fra VG3 i løpet av tjenesten.
Jeg er merkbar svak, sånn svakere enn du kan tro. Jeg er veldig sikker på at jeg ikke klarer å få karakter 1 engang på de fysiske testene. Yepp, er ikke en så dårlig ting det. I tillegg, har jeg dobbel statsborgerskap og bakgrunn fra storebror Russland, og merkbar angst. Det finnes flere eksempler av min angst, som å gråte over en 3'er i en prøve.
Noen som har gått førstegangstjenesten som vet *noe* om sjansene mine?
submitted by kastvekkbruk to norge [link] [comments]

Suljo, Mujo, Fata i mali Perica

Ja sam otprilike 2 godine na redditu, ali tek sam danas čula za bih. Ali malo sam ostala iznenađena da ovaj sub ima nešto ozbiljniji karakter, što me čudi. Po meni Bosanci imaju izraženi i neobični smisao za humor. Možda se taj humor ne prepozna baš kao takav negdje drugdje u svijetu. Pa hajde da malo čujemo našu dijasporu, ili osobe koje puno putuju. Da li ste ikad pokušali prevesti ili objasniti tipičan Bosanski vic?Ja sam jednom čula kako drug pokušava prevesti jednom Nijemcu sljedeći vic: Pita Suljo Muju: a jel Mujo, šta je to merak? Kaže Suljo: joooj, Kako da ti to objasnim? Jesil ikad je*o ovcu? Kaže Mujo: nisam nikad. - E jbg, onda ne znam kako da to objasnim. :) Ovo baš i nije dobro prošlo, ali je ipak na kraju smješno ispalo. Kako je to kod vas prošlo? Šta je za vas tipično Bosanski humor?
submitted by LamaLamaDingDing to bih [link] [comments]

Permainan Among Us

Selamat sejahtera, sedar atau tidak permainan yang terkenal sekarang ini iaitu 'Among Us" mempunyai 'The Mandela Effect' tersendiri. Jika anda tidak percaya, mari kita lihat.
Umum mengetahui terdapat dua karakter di dalam permainan tersebut iaitu Crewmate dan Imposter. Ya, memang betul semua tahu karakter ini.
Perkataan Crewmate sentiasa menjadi Crewmate TETAPI kebanyakan orang salah mengenai perkataan Imposter.
Perkataan sebenar adalah IMPOSTOR dan BUKAN IMPOSTER. DIULANGI IMPOSTOR dan BUKAN IMPOSTER.
Walaupun permainan ini baru sahaja popular di khalayak ramai, namun The Mandela Effect ini tidak disedari oleh semua orang.
submitted by AbrahamKIM to Ajar_Malaysia [link] [comments]

Brawl STAR ŞARKI (parodi) (yapılma tarihi 16/haz/2019 daki gerizekalı velet olan ben yaptım)

Bir oyunumuz var; Bir taraf piper, bir tarafsa shelly. Bir tarafta barley,öbür tarafsa bull. Zehirde kalmışlardanız biz. Hep ortada kalmışlardan çok uzaktayız; Kaybedenlere yakın bir yerde.
Maçta kazanılan zaferler; Hepsi 1 canla yazılır. Ahmak olmasaydı oyuncu Tüm zaferler team le kazanılırdı. Her gün doğumundan gün batımına, Her geceden gündüze oynanan bir maç var. Her bir yerde bu oyun var Taş derde ol çare diye dua ederdi günde bin defa Wife yok!bu çok fena... Karakter yok!Bu bir bela... Sanki yoktu önceden... Hepsi dursun... Aleminde Barıs bra ve YBJ, Laz için bir ban... İlham perilerim, yorgun ellerim Ve kaybetme düşüncemin Bu oyunda bir klanım var. (Zor) Kılanım bir yetki verdi; Etki tepki oldum. Kendi oyunumun içinde bir proydum,mordum. Onca kupa oldum. Bir noob dum; SUPERCELLin duvarda yirtigi bir oyun Geri kalan clash royale oldum İstediğim oyundayım. 1-2 dakika verin bu adama oynayamaz Fps düştü.
Yatirdiğım para hatrına saydım BIR yudumluk oyun aşkım deli sarhoş Komple kulüplerin oyuncuları neyim varki shelly den gari X2 akar paralar bu oyunlarda Kurtulur Bull lardan Oynamayan DAYI bile oyunda Ağır siklet var her yerde; BULL!
submitted by Kenkaneki31 to kopyamakarna [link] [comments]

Er det mulig å fjerne et emne på universitetet?

Jeg har en dårlig karakter i et emne jeg egentlig ikke trenger, enmry var frivillig og jeg får nok studiepoeng uansett. Jeg vet jeg kan ta eksamen om igjen, men ønsker heller bare å kvitte meg med den om det er mulig. Noen som vet om det er mulig?
submitted by Exophicus to norge [link] [comments]

Er det mulig å fjerne et emne?

Jeg har en dårlig karakter i et emne jeg egentlig ikke trenger, emnet var frivillig og jeg får nok studiepoeng uansett. Jeg vet jeg kan ta eksamen om igjen, men ønsker heller bare å kvitte meg med den om det er mulig. Noen som vet om det er mulig?
submitted by Exophicus to ntnu [link] [comments]

Shittext

Ben 10'daki en iyi karakter 4 Koldur. Çünkü 4 tane kolu vardır. - büyük baba tennyson
submitted by FenmestDeiru to hakkaten [link] [comments]

SEVGİLİ OLUNMAYACAK KIZLAR LİSTESİ (309 TANE) 😳😳😳

Sevgili olunmayacak kızlar listesi
1- Babası alkolik olan kızlar
2- Babasıyla arası annesinden iyi olan kızlar
3- Annesinden nefret eden kızlar
4- Half-korean kızlar
5- Asyalı erkekleri yakışıklı bulan kızlar
6- Esmer erkekleri sevmeyen kızlar
7- Atatürk'ü seven kızlar
8- Croptop giymeyen kızlar
9- 58 kilo üzeri kızlar
10- Fatshaming yapmayan kızlar
11- Siyaset konuşan kızlar
12- Feminist olmayan kızlar
13- Kızlara mal diyen kızlar
14- Mal kızlar
15- Japonlara ilgi duyan kızlar
16- 8 veya daha fazla flörtü olmuş kızlar
17- Siyah saçlı kızlar
18- Kahve rengi saçlı kızlar
19- Mavi gözlü kızlar
20- Küçük memeli kızlar
21- Sütyen giyemeyen kızlar
22- Düzensiz adet olan kızlar
23- En az bir kere idrar yolu enfeksiyonu yaşamış olan kızlar
24- Bademciklerini aldırmış kızlar
25- ''Askim'' yazan kızlar
26- Yazım kurallarına uymayan kızlar
27- Erkekler
28- Çok ironik kadınlar
29- Avukat olmak isteyen kadınlar
30- Psikolog olmak isteyen kadınlar
31- KOUJTEWOILKYJMEWPOYIJKEWOĞPYKEWY
32- 28 yaş altı kadınlar
33- My name is Yoshikage Kira. I'm 33 years old. My house is in the northeast section of Morioh, where all the villas are, and I am not married. I work as an employee for the Kame Yu department stores, and I get home every day by 8 PM at the latest. I don't smoke, but I occasionally drink.
I'm in bed by 11 PM, and make sure I get eight hours of sleep, no matter what. After having a glass of warm milk and doing about twenty minutes of stretches before going to bed, I usually have no problems sleeping until morning. Just like a baby, I wake up without any fatigue or stress in the morning. I was told there were no issues at my last check-up.
I'm trying to explain that I'm a person who wishes to live a very quiet life. I take care not to trouble myself with any enemies, like winning and losing, that would cause me to lose sleep at night. That is how I deal with society, and I know that is what brings me happiness. Although, if I were to fight I wouldn't lose to anyone.
34- Başörtüsü takmayan kızlar
35- Anime karakterlerine aşık olan kadınlar
36- Türkiye'de yaşamayı seven kızlar
37- İsmi 4 harfli olanlar
38- Soy adı Nargün olanlar
39- Soy adında ''Öz'' geçenler
40- İsmi ''İ'' ile başlayanlar
41- En az bir bölüm jojo izlemiş olanlar
42- En az bir tane Kar-Wai Wong filmi izlemiş olanlar
43- Tarantino'nun ayaklarını yalamasını içinden geçirdiğini kabul etmeyenler
44- İkinci ismi Melisa olanlar
45- İlk isminin sonunda Naz olanlar
46- En iyi arkadaşı 190+ olanlar
47- 79 yaş üzeri kadınlar
48- İkizler burcu olanlar
49- Esfj olanlar
50- Burçlara inananlar
51- Arsız bela dinlemeyenler
52- Jakuzi dinleyenler
53- Manga sevenler (Grup olan)
54- Manga sevenler (Renksiz çizgi roman olan)
55- Batman seven
56- Marvel filmi sevenler
57- Soy adı bir hayvan olanlar
58- 46 kromozomu olanlar
59- 47 kromozomu olanlar
60- Bipolar olanlar
61- İntihara meyilli olanlar
62- Community izlememiş olanlar
63- Adı Selin olanlar
64- En az 3 kere anal seks yapmamış olanlar
65- Borderline olanlar
66- Soy adı Giovanna olanlar
67- Soy adı herhangi bir kurgusal karakter olanlar
68- Soy adı Çoban olanlar
69- Balık burcu olanlar
70- Terazi burcu olanlar
71- Lolde en az 20 tane hediye almayanlar
72- Lolde en az 20 tane hediye alanlar
73- Janna hariç bir karakter oynayanlar
74- Lolde onlara yapılan cinsiyetçiliği takmayıp support oynamaya devam edenler
75- Yemek yapmayı bilmeyenler
76- İstanbul sözleşmesini destekleyenler
77- Türkiye topraklarında yaşamını sürdürenler
78- Trans arkadaşı olanlar
79- Transfobikler
80- En yakın arkadaşının ismi Yusuf olanlar
81- Çirkin erkeklerle takılanlar
82- Havanın ne kadar sıcak olduğunu söyleyip duranlar
83- İsmi unisex olanlar
84- Soy adında ''Oğlu'' olanlar
85- Soy adı Çetin olanlar
86- İsmi Çetin olanlar
87- Emoji kullananlar
88- :pleading_face: bu emojiyi kullananlar
89- Brad Pitt'i yakışıklı bulmayanlar
90- Saçları uzun olanlar
91- İsmini sevmeyenler
92- Modern ismi olanlar (Liya/Miya/Sikimiyala)
93- Anime kızları
94- Cosplay yapanlar
95- İsmi ''S'' ile başlayanlar
96- Cyberpunk 2077 oynamayacaklar
97- İsminde ''Ö'' olanlar
98- Sanat filmi izleyen kızlar
99- Scott Pilgrim vs The World izleyen kızlar
100- 500 days of summer izleyen kızlar
101- Oğlunun ismini unisex koyanlar veya izin verenler
102- Oğlunun içten içe gay olmasını isteyenler
103- K-pop dinleyenler
104- En az bir kere porno izlemiş olanlar
105- İspanyol dizisi izlemiş olanlar
106- J-pop dinleyenler
107- Porcupine Tree dinleyenler
108- Pink Floyd dinleyenler
109- R&B dinleyenler
110- Rap dinleyenler
111- Vtuber izleyenler
112- Irkçılar
113- Hümanistler
114- Sağcılar
115- Liberaller
116- Hayatında en az bir kere Grinin 50 tonu izlemiş olanlar
117- Adana'da yaşayanlar
118- Grimm izlememiş olanlar
119- Fringe izlememiş olanlar
120- Cinsiyetçi şakalar yapanlar
121- Cinsiyetçi şakalara alınanlar
122- Incel gördüğünde profilinde paylaşıp linçletmeye çalışanlar
123- Emo olmayanlar
124- Saçını en az 1 kere boyatmamış olanlar
125- Gacha oynayanlar
126- Bu listeyi ciddiye alanlar
127- FFXV oynayanlar
128- Doom oynamayanlar
129- Doom müziği dinlemeyenler
130- Doom'un ilk 3 oyununu oynamış olanlar
131- Aleyna Tilki sevmeyenler
132- Thom Yorke'u sevmeyenler
133- Hazır noodle yiyenler
134- Depresifler
135- Makyaj yapmayanlar
136- Makyaj yapmadığını iddia edenler
137- Anne Hathaway olmayanlar
138- Atatürk
139- İsmi japonca olanlar
140- İsminde latin alfabesi hariç harf bulunduranlar
141- Lol oynayan biriyle sevgili olmuş olanlar
142- Kısa boylu erkeklerle sevgili olurum diyenler
143- Asyalı kadınlara benzemek isteyenler
144- Şişkolar
145- Anoreksikler
146- Klasik müzik dinleyenler
147- Bu listeden en az 100 çekmeyenler
148- Avrupa'lılar
149- Belirli insanların listesinde olanlar
150- Mozart dinleyenler
151- Tesla'yı zeki zannedenler
152- Einstein'ın aslında üniversitede tanıştığı sevgilisi sayesinde bu kadar tez yazdığını bilmeyenler
153- Soy adında ''Kılıç'' olanlar
155- İsmi Buse olanlar
156- İsmi Dilara olanlar
157- İsmi İrem olanlar
158- İsmi Selin olanlar
159- İsmi Pelin olanlar
160- İsmi Sezin olanlar
161- İsmi Sıla olanlar
162- İsmi Sena olanlar
163- İsmi Özge olanlar
164- İsmi Özlem olanlar
165- İsmi Ayşe olanlar
166- İsmi Abay olanlar
167- İsmi Ada olanlar
168- İsmi Eda olanlar
169- İsmi Açelya olanlar
170- İsmi Deniz olanlar
171- İsmi Toprak olanlar
172- İsmi Su olanlar
173- İsmi Beril olanlar
174- İsmi Arya olanlar
175- İsmi Aleyna olanlar
176- İsmi Almira olanlar
177- İsmi Beren olanlar
178- İsmi Cansel olanlar
179- İsmi Armin olanlar
180- İsmi Ceyda olanlar
181- İsmi Cansu olanlar
182- İsmi Beyza olanlar
183- İsmi Aslı olanlar
184- İsmi Aslıhan olanlar
185- İsmi Beliz olanlar
186- İsmi Berfin olanlar
187- İsmi Ezgi olanlar
188- İsmi Merve olanlar
189- İsmi Ece olanlar
190- İsmi Aylin olanlar
191- İsmi Aysel olanlar
192- İsmi Ecem olanlar
193- İsmi Damla olanlar
194- İsmi Aysu olanlar
195- İsmi Yağmur olanlar
196- İsmi Dilan olanlar
197- İsmi Yağmur olanlar
198- İsmi Berfin olanlar
199- İsmi Beril olanlar
200- İsmi Berna olanlar
201- İsmi Berrak olanlar
202- İsmi Dünya olanlar
203- İsmi Zeynep olanlar
204- İsmi Süreyya olanlar
205- İsmi Tuğba olanlar
206- İsmi Ülkü olanlar
207- İsmi Asena olanlar
208- İsmi Pınar olanlar
209- İsmi Petek olanlar
210- İsmi Sinem olanlar
211- İsmi Öykü olanlar
212- İsmi Oya olanlar
213- İsmi Nil olanlar
214- İsmi Melike olanlar
215- İsmi Mine olanlar
216- İsmi Leyla olanlar
217- İsmi Kıvılcım olanlar
218- İsmi Nur olanlar
219- İsmi İdil olanlar
220- İsmi Süveybe olanlar
221- İsmi İlkim olanlar
222- İsmi İlgim olanlar
223- İsmi İlgin olanlar
224- İsmi Hazal olanlar
225- İsmi Hande olanlar
226- İsmi Fulya olanlar
227- İsmi Funda olanlar
228- İsmi İrem olanlar
229- İsmi Duru olanlar
230- İsmi Buket olanlar
231- Kızdan çok erkek arkadaşı olanlar
232- Fotoğraflarda burnunu montajlayan kızlar
233- Fotoğraflarında vücudunu montajlayan kızlar
234- Sosyal medya kullanan kızlar
235- Bgy'ye bir kere girmiş kızlar
236- Bgy'ye girmiş bir tane arkadaşı olan kızlar
237- Alvin ve sincaplarına benzer ses tonu olan kızlar
238- Eski sevgilisine aşık olup her sarhoş olduğunda eski sevgilisini arayan kızlar
239- Eski sevgilisi ölenler
240- Eski sevgilisine şiddet uygulayanlar
241- Kendini değersiz görenler
242- Kendini sevmeyenler
243- Ne kadar müthiş olduğunu durmadan söylemene rağmen kendine hakaret edip kendinden nefret ettiren kızlar
244- Bu listedeyi misojenist bir şey olarak gören kızlar
245- Bu liste cinsiyetçi olamaz çünkü ben cinsiyetçi değilim en iyi arkadaşım kız nasıl cinsiyetçi olabilirim ki
246- Alacakaranlık'ta Robert Pattinson yerine uzun saçlı kurt çocuğu sevenler
247- Alacakaranlık izlememiş olanlar
248- James Charles izleyenler
249- Twitter trendlerini takip etmeyenler
250- Militarist kızlar
251- Tembel kızlar
252- Yağ oranı %8den fazla olan kızlar
253- Kilosuyla takıntılı kızlar
254- Kızlarla anlaşamayan kızlar
255- Durmadan küfür edenler
256- ''Maskülen'' davranmaya çalışan kızlar
257- Feminen olmayan kızlara kötü davranan kızlar
258- Penisi 13 cmden küçük olan kızlar
259- Arkadaşı olmayan kızlar
260- Ebevyenleri boşanmış kızlar
261- Sağlıklı bir aileden gelen kızlar
262- Fakir kızlar
263- Fakir erkekleri seven kızlar
264- Sokakta gördüğü dilencilere tekme atmayan kızlar
265- Feministlere söven kızlar
266- Arabesk dinleyen kızlar
267- Antidepresan kullanmayanlar
268- Empatlar
269- Günde 2 öğünden fazla yiyenler
270- Kahve sevmeyenler
271- Çikoalta sevmeyenler
272- Çilek sevenler
273- Kendini toplumun ona zorladığı etiketlere göre şekillendiren kızlar
274- Kendi değerini başkalarına göre belirleyen kızlar
275- Mastürbasyon yapmanın kötü bir şey olduğunu düşünenler
276- Güven sorunları olan kızlar
277- Kendini dünyanın merkezine koymayan kızlar
278- Müslüman kızlar
279- Hoşlandığı insanlara açılmayan kızlar
280- En yakın arkadaşının ondan hoşlandığını bile bile onunla takılmaya devam eden kızlar
281- Eternal sunshine of a spotless mind izleyen kızlar
282- Otomatik Portakal'ı sevmeyen kızlar
283- 6655321 numarasının ne olduğunu bilmeyen kızlar
284- Albert Camus okumamış kızlar
285- Ergenlik sürecinde yaşadığı ilişkileri ciddiye alan kızlar
286- 25 yaşında lol oynayan biriyle sevgili olup twitter ismini ''ILOVEMYBFWTF'' ve benzeri şeyler yapan kızlar
287- Yeme bozukluğu olan kızlar
288- En yakın arkadaşı gay olan
289- Trans olmayan
290- Penisi seninkinden büyük olan
291- Homofobik olan
292- Erkekler için yaratılmış eril dünya içerisinde kendi yolunu bulmaya çalışırken hayatın onun önüne koyduğu her zorluğa göğüs geren kadınlar
293- Senden çok para kazanan kadınlar
294- Seninle aynı işi yapıp senin %70in kadar para kazanan kadınlar
295- Üniversite okuyan kadınlar
296- Messenger grubu olan kadınlar
297- Ruhu olmayan kadınlar
298- Cumhuriyetçi kadınlar
299- Komünist kadınlar
300- ''Yes'' komikli görsellerine gülen kadınlar
301- Evcil hayvanı olmayan kadınlar
302- Sevgilisini arkadaşlarının önüne koyan kadınlar
303- Amerika'nın önüne ısıtıp ısıtıp koyduğu ''American dream''in hayalini kuranlar
304- Evlilik karşıtı olanlar
305- Çocuk karşıtı olanlar
306- En az 1 kere kendini kesmemiş olanlar
307- Anadolu topraklarında yaşayanlar
308- Doğal sarışınlar
309- Retro takılanlar
submitted by ALLAHSIZBRUH31 to kopyamakarna [link] [comments]

HxH

hxh izliyorum 108 deyim ve delirmek üzereyim baş kötü karakter kaç bölüm üst üste santranç oynuyor 108 bölüm izlemişken bitirmek istiyorum ama anime resmen beni izleme diye bağırıyor daha kaç bölüm böyle sıkıcı geçicek
submitted by brokensamet32 to WeebTurks [link] [comments]

[Devam | Part-II] Dünden bugüne Covid-19

[Devam | Part-II] Dünden bugüne Covid-19
Bu post "Dünden bugüne Covid-19" listesinin devamıdır.
Listeye başlamadan önce ufak bir hatırlatma:
Pandemi başından beri meslek hastalığı olarak kabul edilmeyen Covid-19'un, meslek hastalığı olarak kabul edilmesi için siz de imza verebilirsiniz.
Covid-19 geçirmiş kişiler isterse immun plazma bağışı yapabilirler.
Herkese iyi günler! Bu listede pandemi süresince hepimizin başından geçen olayları haber sitelerinden, Youtube, Twitter veya Ekşi Sözlük'ten linklerle sıralamaya çalıştım. Linklerini vermiş olduğum hiç bir görsel veya video bana ait değildir. Eksikler olabilir fakat belirtmeniz durumunda en kısa sürede düzenleyebilirim. Bilgisayarım çöktüğü için belirli bir süre ikinci postu düzenleyemedim bu yüzden herkesten özür dilerim.
Öyleyse kaldığımız yerden devam edelim:
Covid-19'un, meslek hastalığı olarak kabul edilmesi için siz de imza verebilirsiniz.

Hasta ve Vaka

-29 Eylül
Murat Emir, 10 Eylül 2020 günü Turkuaz tabloda açıklanan 1.521 pozitif veri ile, Sağlık Bakanlığı'nın kendi sistemi Laboratuvar Bilgi Yönetim Sistemi'nin 29.377 pozitif verisi arasında 20 katlık bir fark olduğunu açıkladı. 28 Temmuz 2020 gününe kadar "Vaka sayısı" verilen Turkuaz tabloda 29 Temmuz 2020 itibarı ile "Hasta sayısı" verilmeye başlandı.
Kemal Memişoğlu: Şunu ayırmamız lazım hasta kliniği olan kişi, vaka ise pozitif çıkan hastalığı bulaştırma riski olan veya hastalanma riski yüksek olan insan demek. Eğer semptomunuz olursa hasta oluyorsunuz.
-Silinirse diye ek kaynaklar:
-30 Eylül
• Fahrettin Koca, Murat Emir'in iddiasını tarih belirtilmediği ve arayüz farklılığından ötürü yalanladı. Murat Emir tarihin belirtildiğini gösterdi.
Türk Tabipleri Birliği, Fahrettin Kocanın açıklaması ardından sürecin şeffaf yönetilmediğini, gerçeklerin saklandığını söyledi.
Nevşin Mengü'nün olay ile ilgili haberi.
Fahrettin Kocanın bu açıklaması dış basına da yansıdı:
-The Telegraph
-Financial Times
-1 Ekim
• Fahrettin Koca'nın iddialara yönelik tweeti. Silinmesi gibi bir durum için:
Bilelim ki, salgınla mücadele sürecinde, devletimiz, HALKININ SAĞLIĞI KADAR, ULUSAL ÇIKARLARINI DA korumaktadır. Çünkü salgın hayatın bütün alanlarını etkilemektedir. Mesuliyeti olmayan bazı kişilerin tenkitleri, fotoğrafın bir noktasına mercekle bakıp, leke aramaktan farksızdır.
https://preview.redd.it/61lqw27d7vu51.png?width=600&format=png&auto=webp&s=25030a9fa5db726437404f6371a146f931f73976
İngiltere, Covid-19 vakalarının ulusal sağlık örgütlerinden farklı şekilde tanımlanmasından dolayı Türkiye'yi "seyahat koridoru" listesinden çıkardığını belirtti.
• Murat Emir, 30 Ekim 2020 Fahrettin Koca'nın konuşmasının başında kullandığı ifade ve kendisine yönlendirilen soruya verdiği cevap sonucu "6 aylık yalan rüzgarı çökmüştür" dedi.
Türk Tabipleri Birliği, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı "bilimsel kriterlere uyulmadığını itiraf etmiş oldu" diyerek istifaya davet etti.
• Türk Tabipleri birliği "Tıp biliminde Vaka ile Hasta aynı şeyi ifade eder." dedi.
• Doktor Şebnem Korur Fincancı "Vaka eşittir hasta." dedi.
-2 Ekim
• Dünya Sağlık Örgütü, Türkiye Sağlık Bakanlığından açıklama beklediğini belirtti.
-3 Ekim
• Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hasta verilerini uygun şekilde vermesi için çağrıda bulunan Dünya Sağlık Örgütüne teşekkür etti.
• Fatih Portakalın "Hasta - Vaka" açıklamaları üzerine özet niteliğinde videosu. Vaktiniz yoksa benim kritik bulduğum bölüm.

Asistan Hekimlerin Ağır Çalışma Koşulları ve Söz Verilen Ek Ödemelerin Yapılmaması

-3 Ekim / 6 Ekim
Sağlık çalışanlarına söz verilen ek ödemeler üzerinden şehir hastanelerinin elektrik, doğal gaz, su faturaları, ödendiği ortaya çıktı.
BULGU 6: Şehir Hastaneleri ile İlgili Olarak Döner Sermaye Bütçesinden Yapılan Bazı Ödemelere İlişkin Genel Bütçe ile Mahsup İşleminin Yapılmaması
Şehir hastanesi sözleşmelerine ekli EK-18’in 4.7’nci maddesinde, şirketin çamaşır ve çamaşırhane hizmetleri, yemek hizmetleri, laboratuvar hizmetleri, görüntüleme hizmetleri ile sterilizasyon ve dezenfeksiyon hizmetlerini sunabilmesi için kullandığı doğalgaz, elektrik ve su tüketiminin İdare tarafından şirkete yapılan hizmet ödemelerinden mahsup edileceği hüküm altına alınmıştır.
Uygulamada, hastaneye ait elektrik, doğalgaz ve su giderleri döner sermaye bütçesinden, hizmet giderleri ise genel bütçeden ödenmektedir. Ancak, döner sermayeden ödenen elektrik, doğalgaz ve su ödemelerine ilişkin mahsup işlemi, genel bütçeden ödenecek hizmet ödemelerinden yapılmaktadır. Dolayısıyla, genel bütçeden ödenen hizmet bedelinden düşülen tutar, bu tutarı gider olarak ödeyen döner sermaye bütçesine aktarılmamakta, genel bütçede kalmaktadır.
Bu durumda, döner sermaye bütçesine aktarılması gereken tutarlar genel bütçede kalmakta ve döner sermaye bütçesi aleyhine bir durum ortaya çıkmaktadır.
"Sağlık Bakanlığına Bağlı Döner Sermaye İşletmeleri 2019 Yılı Sayıştay Düzenlilik Denetim Raporu" (Sayfa 191|pdf sayfası217 )
Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bakırköy Doktor Sadi Konuk asistan hekimler ağır çalışma koşullarının, keyfi uygulamaların düzeltilmesini istedi.
-Başka açılardan:
• Sağlık çalışanlarının 14 kat daha fazla risk altında olduğunu belirten Türk Tabipleri Birliği, “COVID-19 Meslek hastalığı kabul edilmelidir” dedi.
• Sağlık çalışanları "Adil ücret istiyoruz!" dedi.
Türk Tabipleri Birliği, 21 Ekim'de 2019 Sayıştay raporunu inceledi.


• Sağlık Bakanı Fahrettin Koca üç aşı için insan deneylerinin ilerleyen günlerde gerçekleşeceğini belirtti. Fakat grip aşısını dahil erişimde problemler yaşayacağımıza dair iddialar var. Vaktiniz varsa ve izlemek isterseniz yayının tam linki.
-Kapatılan aşı üretim enstitülerine dair çarpıcı bir haber.

Yüz Yüze Eğitim

Yüz yüze eğitim kademeli olarak başlatıldı. Fakat Sağlık Bakanlığının yayınladığı "Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi" incelendiğinde, sınıftan Covid-19 şikayetiyle hastaneye gönderilen öğretmen veya öğrenci test sonucunun pozitif çıkması durumunda tüm sınıfın yakın temaslı kabul edilip eğitime devam edileceği, 14 gün boyunca sınıftakilerin semptomlarının gözlenip, ateşlerinin ölçüleceği belirtiliyor.
-Aynı sınıfta 14 gün içerisinde ancak birden fazla pozitif hasta çıkması durumunda sınıf öğrencileri eve gönderilerek 14 gün boyunca temaslı takibine alınacak. Yani özetle sınıftan bir Covid-19 vakası çıkması durumunda dersler devam edecek.
-Yönetmeliğin net bir şekilde açıklandığı video.
-Rehberdeki ilgili başlıklar ve sayfaları:
Aynı sınıfta eş zamanlı (14 gün içerisinde) birden fazla vaka çıkması durumunda sınıftaki tüm öğrenciler yakın temaslı olarak kabul edilir. Bu öğrenciler eve gönderilir ve 14 gün boyunca temaslı takibine alınır.
  • "88. OKULLARDA COVID-19 POZİTİF VAKA ÇIKMASI DURUMUNDA YAPILMASI GEREKEN UYGULAMALAR(Sayfa 455)"
  • "1. Bir sınıfta öğrencilerden herhangi birine COVID-19 pozitif tanısı konulması durumunda; (Sayfa 457)"
-Diğer kaynaklardan haberler:

İlk Olgu 11 Marttan Önce Görüldüğü Hakkında İddia

-7 Ekim
• Daha önce 29 Eylül'de Turkuaz tablo'da "Hasta - Vaka" ayrımı yapıldığını belirten Murat Emir, ülkedeki ilk Covid-19 vakasının Şubat ayında görüldüğünü belirtti. Sağlık Bakanlığı ilk hastanın 11 Mart'ta tespit edildiğini açıklarken, Sağlık Bakanı Yardımcısı Şuayip Birinci'nin imzası olan bir makalede Şubat ayında Mersin’de Covid-19 tanılı 24 kişinin tedavi altına alındığı yazıyor.
-İlgili makalenin özet kısmı haber linkinin sonunda bulunuyor, fakat makale sonrasında geri çekilmiş olmalı. Makalenin bir zamanlar var olduğuna dair başka kanıtlar:

• Sağlık Bakanlığı verileri son 1 ayda İstanbul'da sadece 1 kişinin öldüğünü iddia ediyor. Daha detaylı bir yazı Ekşi Sözlük'ten bir yazar tarafından hazırlanmış.
-Yazının kaldırılması ihtimaline karşı yazarın belirttiği bir kısım çarpıcı link:

-10 Ekim

Bir Ekşi Sözlük yazarı Fahrettin Koca'nın 1 saat ara ile gönderdiği birbiriyle çelişen tweetlerini derlemiş:
KİMLERE TEST YAPILACAĞI Bilim Kurulu’nun hazırladığı rehberle belirlenmiştir. Buna göre Türkiye olarak, semptomu olan kişilere test yapıyoruz. Kriteri apaçık olan bu testlerin sonuçlarını Dünya Sağlık Örgütü’ne aynı açıklıkla bildiriyoruz. Ölçüt ve sonuç DSÖ için güven vericidir.
Tweet linki
https://preview.redd.it/v6j66sgh7vu51.png?width=600&format=png&auto=webp&s=88349e5da3d7eb5723c9ed72de4053e86abf7746
SON 3 HAFTA İÇİNDE, SALGIN TÜM TÜRKİYE’DE GERİLEDİ. 4 hafta önce ise, Ankara’da vaka sayısı İstanbul’un iki katına çıkmıştı. Şu an Ankara’da vaka sayısı, İstanbul’un yarısına inmiş durumda. Bu gelişmeyi, semptomu olmasa bile, testi pozitif olan herkesi izole ederek sağlıyoruz.
Tweet linki
https://preview.redd.it/iijnq9xi7vu51.png?width=600&format=png&auto=webp&s=7a80d4237af2769e777c26beffd71746a09b1550
• Semptomu olmayanlara test yapılmıyorsa, semptom göstermese bile testi pozitif kişiler nasıl var olabilir?

-12 Ekim
• BBC Türkçe, Ankara’da yoğun bakım videosu yayınlandı.
• Prof.Dr. Kayıhan Pala 7 aylık Covid-19 pandemi sürecini değerlendirdi. Videonun tam linki.

"Bu ayın 15'inden itibaren bütün rakamları açıklayıp bildireceğiz."

• Ertuğrul Özkök'ün, 11 Ekim günü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile röportajında bulunan "Bu ayın 15'inden itibaren bütün rakamları açıklayıp bildireceğiz" ibaresi gündemde büyük tepki çekti. Olayın net bir özeti için.
-Diğer kaynaklar:
- Fakat 14 Ekimde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Yarından ittibaren açıklanan tabloda vaka ve hasta sayısını net olarak görebilecek miyiz?" sorusuna kesitsel taramalar ve saha çalışmaları sonuçlarının paylaşılacağını belirtti.
-Türk Tabipleri Birliğinin olayla ilgili 15 Ekim öncesi/15 Ekim sonrası.

-14 Ekim
• Recep Tayyip Erdoğan TBMM toplantısı'nda "Çoklu Baro Sistemi'nde yapıldığı gibi aynı çalışmayı Türk Tabipleri Birliği ve diğer meslek odalarında da yapmak durumundayız." dedi.
-Fox Haberin değerlendirmesi.

-15 Ekim
Yoğun bakımlar asistan doktorlara yıkılmış durumda.

-16 Ekim
• Sağlık çalışanları Covid-19 ile mücadelede hayatını kaybeden 110 sağlık çalışanı için saygı duruşu ardından, verilen sözlerin yerine getirilmesini tekrar istemek zorunda kaldılar.
• Türk Tabipleri Birliği hayatını kaybeden sağlıkçıları anıp, Covid-19'un sağlıkçılar için bir meslek hastalığı olarak kabul edilmesi için çağrıda bulundu.
• Sağlık çalışanları zorlu şartlarının iyileştirilmesi için mücadele ederken, aynı gün içerisinde diyanet işleri cuma hutbesinde yurt içi ve yurt dışında yapılmakta olan camiler için para istedi. Üstelik 8 bakanlığın bütçesi diyanetin gerisinde kalmışken.
-Bundan tam iki gün önce Cumhur Başkanı İbrahim Kalın “Her gün koronavirüs testi oluyoruz.” demişti.
Yine aynı gün bir hasta yakını İstanbul Gaziosmanpaşa’da Aile Sağlığı Merkezi’ne saldırdı.
• Dr. Kayıhan Pala'nın Sağlık Bakanlığının açıkladığı verilerin şeffaflığı üzerine bir değerlendirmesi.

Açılan Sınıflarda, Açılmayanlara Göre Vaka Düşüşü

• Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Hatta diğer sınıflara göre, başlamayan sınıflara göre, açılmayan yüz yüze eğitime göre de kısmen düşüşlerin olduğunu da biliyoruz" dedi. Nasıl olur da temassız bir şekilde ders işlenen online sınıfların, yüz yüze ders işlenen sınıflara göre olgu sayısı fazla olur?

-18 Ekim
• Türk Tabipleri Birliği, 18 Ekim günü içerisinde 5 sağlık çalışanının Covid-19 nedeniyle can verdiğini belirtti.

• Bir Ekşi Sözlük yazarı, filyasyon ekiplerinin evlerine gelmesi gerektiği halde gelmediğini, ve ailesine kontrol için verilen onay kodunu telefonla alıp, evlerine gelmiş gibi sisteme giriş yaptığını belirtti.
-Yazarın ilgili tweeti.

-19 Ekim
• Recep Tayyip Edoğan'ın üniversitelerin yüz yüze eğitime dönmesi ile ilgili açıklaması.

16 Hasta Kobay Olarak Mı Kullanıldı?

• Murat Emir, 16 Hastaya bilinmeyen bir ilacın bilinmeyen bir yol ile verildiğini iddia etti.

DOLUYSA, BİNMEYİN!

• Minibüs şoförü, fiziksel mesafeye dikkat edilmeyişi eleştiren vatandaşa "O kadar çok düşünüyorsan binmeyeceksin!" dedi.
• Bunun üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşa yalnızca "Dolmuşlar doluysa binmeyin" uyarısında bulundu.
DOLUYSA, BİNMEYİN! İstanbul’da dolmuş şoförleri içinden bazılarının, salgına rağmen, kapasitelerinden fazla yolcu aldıkları yönünde şikâyetler artmaya başladı. Lütfen, fazla yolcu taşıyan dolmuşa binmeyin. Yolcu kapasitesi denetimi yapan Emniyet birimlerine yardımcı olsun.
https://preview.redd.it/3sqlle5p7vu51.png?width=601&format=png&auto=webp&s=c3198a8eb1aa1a13b4f298890e97886082f28dff
________________________
Gönderiyi sabitlediği için moderasyona çok teşekkür ederim.

40.000 karakter sınırı ve önemli maddelerin aşağıda kalmaması için, başka bir post ile devam edeceğim. Postun devamı için.

Kronolojik sıraya göre postlar:
  1. "Dünden bugüne Covid-19"
  2. [Devam|Part II] Dünden bugüne Covid-19
  3. [Devam|Part III] Dünden bugüne Covid-19

submitted by ihatescho0l to svihs [link] [comments]

C Karakter Diziler(Char Arrays)-3 Kankama karakter (ç)almayın. - YouTube C Programlama Dersleri 22 - Karakter Dizileri - YouTube C Programlama  Ders 18  Diziler-Arrays (Karakter Dizileri-String Arrays) (5/8) C Programlama  Ders 35  Pointer (Karakter Dizilerinin Göstericiler ile Yönetimi) (3/4)

latin capital letter c with cedilla: u+00c8: È : c3 88: latin capital letter e with grave: u+00c9: É: c3 89: latin capital letter e with acute: u+00ca: Ê: c3 8a: latin capital letter e with circumflex: u+00cb: Ë: c3 8b: latin capital letter e with diaeresis: u+00cc: Ì: c3 8c: latin capital letter i with grave: u+00cd: Í: c3 8d: latin capital letter i with acute: u+00ce: Î: c3 8e: latin ... Wer eine Personenbeschreibung, eine Charakterisierung oder auch nur einen Steckbrief anfertigen möchte, will eine Figur treffend beschreiben. Schön ist es, wenn die Wesenszüge des jeweiligen Protagonisten detailliert herausgearbeitet werden. Allerdings neigt man beim Schreiben dazu, sich stets zu wiederholen. Um Ihnen das zu ersparen, möchten wir Ihnen eine Übersicht unterschiedlicher ... Karakter is a Danish design brand specialising in the production of furniture, lighting, and interior objects. We seek out designs that are out of the ordinary—from designers who have already written the history of design to those who aspire to write the future. All the designers presented by Karakter Copenhagen are handpicked for their ideas and creativity and shared by all of them is an ... Liste von 1319 Charaktereigenschaften Wir sammeln seit über zwölf Jahren. Fehlt noch eine? Tragen Sie sie selbst ein! Unicode web service for character search. Find, copy and paste your favorite characters: 😎 Emoji, Hearts, 💲 Currencies, → Arrows, ★ Stars and many others 🚩

[index] [1794] [4627] [6250] [7160] [263] [5784] [2483] [4273] [3205] [7488]

C Karakter Diziler(Char Arrays)-3

Kullandığım 2 adet Sosyal Medya Hesabının Linkleri : Yazılım Bilimi - Instagram : http://bit.ly/38h04mS Kişisel Instagram Hesabım : http://bit.ly/2HpPX3v Ude... Eğitimi düzenli olarak takip etmek için aşağıdaki linki tıklayın. https://www.udemy.com/c-programlama-kursu/ Daha fazlası için ; www.volkankilic.com adresini... C Programlama Dersleri 49 -Dosyalara Karakter Yazma-fputc() fonksiyonu - Duration: 6:19. Yazılım Bilimi 33,217 views. 6:19. Linux Tutorial for Beginners: Introduction to Linux Operating System - ... Bu videoda, karakter ve dizgiler (string) üzerine yazılmış bazı fonksiyonların kullanımlarını göreceğiz. stdio, ctype ve string header dosyaları içerisindeki... Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

#